Свято останнього дзвоника

Сьогодні по всій Україні дзеленчать останні дзвоники, які символізують завершення ще одного навчального року. Школярів очікує літо і ми зичимо, щоб це літо було цікавим, змістовним і оздоровчим. Для випускників настає дуже відповідальний момент – вибору подальшої освітньої кар'єри. І ми зичимо успішно всім скласти Зовнішнє незалежне оцінювання і обов'язково розпочати реалізацію своїх мрій. Вас підтримують ваші батьки.

Шановні батьки, розуміємо ваше хвилювання. Ось діти підросли і розпочинають самостійне життя. Ви для них підтримка і сподіваємося, що вони вас не розчарують.

Шановні колеги-вчителі. Ваше життя вимірюється не календарними а навчальними роками: помилуйтеся плодами своєї праці. Зичимо всім здоров'я, сил і зустрінемось у новому навчальному році.

Сьогодні в нашому закладі відбулося свято, присвячене закінченню навчального року. На урочистій лінійці були присутні: народний депутат України Денисенко А.П., депутат Харківської міської ради Бабейко А.Є., депутат Харківської міської ради Василенко О.В., начальник управління освіти адміністрації Слобідського району Пилаєва Т.В. Гості привітали учнів, випускників, батьків, учнівський колектив із закінченням 2016/2017 навчального року, нагородили цінними подарунками учнів закладу.

/Files/images/CbrPgkmyLws.jpg /Files/images/16QEjKvIeME.jpg /Files/images/R5XHhHhPUEM.jpg /Files/images/ocoUOWwq0VY.jpg /Files/images/6h7BOcggG04.jpg /Files/images/ZsJ2atB-YLQ.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 101